Evenimente

8 proiecte finanţate din Fondul de susţinere a radiodifuzorilor

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a decis alocarea a peste 900 de mii de lei din Fondul de susţinere a radiodifuzorilor pentru opt proiecte, din cele 27 înscrise în concurs.Trei dintre cei opt beneficiari de susţinere financiară sunt radiodifuzori din regiunea Orhei. Este vorba de ImpulsTV (Şoldăneşti), ElitaTV (Rezina) şi Radio Orhei.

Cu resursele obţinute respectivii urmează să realizeze noi emisiuni ori să continue proiecte deja în derulare.

Postul ImpulsTV, de exemplu, prevede continuarea emisiunii “Tainele sănătăţii”, Elita TV va realiza emisiunea “Aşa cum este”, iar Radio Orhei – “Generaţia Plus”.

Potrivit CCA, susţinerea financiară vine să dezvolte piaţa audiovizuală şi să stimuleze producţia audiovizuală autohtonă, care abordează subiecte şi probleme de interes public, transmite IPN.

Radiodifuzorii selectaţi au obligaţia de a realiza şi difuza programele audiovizuale în termen de şase luni din momentul finanţării.

În imagine: Jurnaliştii de la ImpulsTV, Victor Sofroni şi Natalia Rotari, în teren.

 

Reporter „C”

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker