Politic

Dodon, despre diasporă: Ies acolo cu steaguri și ei sunt cei mai mari patrioți

Dodon, despre diasporă: „Ies acolo cu steaguri și ei sunt cei mai mari patrioți.”

Liderul PSRM, Igor Dodon, a vorbit din nou despre diasporă și despre proiectul de lege care a fost respins de PSRM, prin care s-a propus ca diaspora să voteze în două zile.

„De ce doar Diaspora să voteze două zile? Hai să-i punem pe toți în condiții egale. Poate mai bine să veniți acasă voi cei din diasporă. Veniți acasă, votați acasă. De ce nu vă întoarceți acasă? Dacă așa de tare pledați și iubiți Republica Moldova veniți acasă la… Chiar dacă nu mai aveți rude, veniți la mormântul buneilor, părinților și paralel o să votați. Haideți să iubim țara cu toții, nu doar prin declarații, flashmob-uri, prin critici la adresa mea sau a altor partide.”

Totodată, acesta a declarat că și el a avut posibilitatea în 2009 să plece peste hotare și să-și asigure un venit mai mare și un confort sporit pentru familie, însă a ales să rămână în țară și să lupte.

Eu în 2009 tot am putut să plec și să fiu ca și voi diasporă. Din punct de vedere a veniturilor și confortului pentru familie, pentru mine avea să fie mai bine. Am ales să stau aici acasă și să lupt. Am însurit, m-ați făcut în tot felul, inclusiv cei din diasporă. Dar am rămas acasă, dar unii au plecat și-s mari patrioți acolo. Nu au venit câte 15-20 de ani acasă. Și ies acolo cu steaguri și ei sunt cei mai mari patrioți”, a declarat Dodon.

Sursa
jurnal.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker