Politic

Ciocoi afirmă că a fost rechemat din funcția de ambasador SUA la moftul lui Plahotniuc

Ciocoi afirmă că a fost rechemat din funcția de ambasador SUA la moftul lui Plahotniuc.

În cadrul unei emisiuni TV, prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, a declarat că a fost rechemat din funcția sa de Ambasador în SUA din cauza unui moft al lui Vladimir Plahotniuc, fostul lider al Partidului Democrat din Republica Moldova.

A fost un moft de-al fostului lider al PDM, care prin interpuși, nici nu a catadicsit să pusă mâna pe telefon să mă întrebe ce se întâmplă, ci i s-au adus la cunoștință informații absolut eronate, false, tendențioase, în baza cărora el a ajuns la concluzia că eu aș face jocul împotriva lui personal. Mi se rupeau mâinile ca să depun cerere din motive de sănătate, pentru a avea acoperire în fața celor de la Washington, cum că sunt bolnav și revin singur acasă”, a declarat prim-ministrul interimar.

Totodată, acesta a declarat că la revenirea sa acasă, acesta a fost forțat să nu iasă din casă și să nu discute cu nimeni.

„Revenind de la Washington, am fost forțat să stau închis în apartament până pe 28 decembrie. Mi s-a spus foarte clar să nu ies, să nu vorbesc cu nimeni, să nu mă întâlnesc cu mine.”, a declarat acesta.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker