EvenimenteTelenești

Un bărbat din Telenești și-a ucis soția cu un cuțit de bucătărie

Un bărbat din Telenești și-a ucis soția cu un cuțit de bucătărie. Incidentul a avut loc astăzi, 4 februarie, în jurul orei 01:47. 

Polițiștii din Telenești au primit un apel de la un bărbat în vârstă de 61 de ani, care le-a comunicat că și-a găsit soția înjunghiată. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că în urma unui conflict cu soția sa, fiind în stare de ebrietate, bărbatul a luat cuțitul de bucătărie și i-a aplicat câteva lovituri, care s-au dovedit a fi mortale. 

Contactat de CUVÂNTUL, Ofițerul de Presă ne-a comunicat următoarele: ”La fața locului polițiștii au constatat că, același bărbat, aflându-se la domiciliu, împreună cu soția sa, fiind în stare de ebrietate alcoolică i-a aplicat multiple lovituri cu cuțitul.  Conflicte de genul dat apăreau deseori, dar nu au fost sesizate organele de drept. Pe hainele suspectului erau vizibile urme de sânge, iar de la fața locului a fost ridicat un cuțit de bucătărie. La scurt timp suspectul a fost escortat la Inspectoratul de poliție Telenești.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul urmează să fie reținut în baza art. 166, 167 CPP și pornită cauză penală pe art. 145 Cod Penal al R.Moldova.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker