Evenimente

Șeful de laborator din Spitalul Valentin Ignatenco a fost răpus de COVID-19

Este vorba despre Octavian Zănoagă, care activa în cadrul Spitalului Municipal de Copii ”Valentin Ignatenco”.

Colegii săi au postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care își exprimă regretul și transmit condoleanțe familiei.

„Prematur a plecat de lângă noi colegul nostru – Doctor Octavian Zănoagă, șef de Laborator clinic IMSP SCMC „Valentin Ignatenco”. A dus o luptă cu boală nemiloasă și nu a mai rezistat, fiind răpus de COVID-19. Era un Om deosebit, un Profesionist adevărat, foarte prietenos și modest.

Este o pierdere irecuperabilă cât pentru familia, atât și pentru întreagă instituție! Am pierdut nu doar un specialist excepțional, dar și un prieten drag…Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate”, se menționează în declarația publicată pe pagina oficială a spitalului.  

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker