Politic

Dodon: Poziția mea este că nu trebuie votat Guvernul Gavrilița

Liderul PSRM, Igor Dodon, susține că nu există nici o șansă ca PSRM să voteze candidatul înaintat de Maia Sandu la funcția de prim-ministru.

Totodată, acesta a declarat că le va recomanda colegilor săi să nu voteze Guverne în această perioadă.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Politica de la TV8.

Eu cred că deputații PSRM nu trebuie să voteze candidatul la funcția de prim-ministru. Poziția mea este că nu trebuie votat acest Guvern. Eu voi recomanda colegilor să nu votăm Guverne în această perioada și să mergem consecvent la alegeri parlamentare anticipate.

În luna iulie vor avea loc alegerile parlamentare anticipate. De votat un Guvern în aceste condiții este imposibil. Eu cred că în luna martie va fi semnat decretul de dizolvare a Parlamentului”, a declarat liderul PSRM.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker