Evenimente

Le reuşeşte, pentru că lucrează în echipă

Pentru promovarea mișcării de voluntariat și contribuția adusă la implicarea organizațiilor societății civile în aceste activităţi Liuba Stavinschi din Rezina a câştigat Trofeul ediţiei a XIV-a a Festivalului Voluntarilor 2016 la componenta „Coordonator Regional SNV-2016”.

Duminică, la festivitatea de premiere a laureaţilor Festivalului, dnei Liuba Stavinschi i s-a înmânat Trofeul, Diploma și Premiul I din partea Parlamentului Republicii Moldova.

Dna Stavinschi a menţionat pentru CUVÂNTUL, că rezultatele obținute în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV) se datorează ONG-urilor, grupelor de inițiativă, instituțiilor preșcolare, școlare, bibliotecilor, agenților economici, mass-media din raionul Rezina, care au fost receptivi la apelurile coordonatoarei regionale a Mişcării, implicându-se plenar în activitățile de voluntariat.

În cadrul galei „Festivalului Voluntarilor”, echipa rezineană de tineri „Bunătatea vindecă inimi” a fost desemnată cu locul întâi, trofeul festivalului şi titlul: „Cel mai activ grup de iniţiativă”.

Reporter „C”

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker