Evenimente

Le reuşeşte, pentru că lucrează în echipă

Pentru promovarea mișcării de voluntariat și contribuția adusă la implicarea organizațiilor societății civile în aceste activităţi Liuba Stavinschi din Rezina a câştigat Trofeul ediţiei a XIV-a a Festivalului Voluntarilor 2016 la componenta „Coordonator Regional SNV-2016”.

Duminică, la festivitatea de premiere a laureaţilor Festivalului, dnei Liuba Stavinschi i s-a înmânat Trofeul, Diploma și Premiul I din partea Parlamentului Republicii Moldova.

Dna Stavinschi a menţionat pentru CUVÂNTUL, că rezultatele obținute în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV) se datorează ONG-urilor, grupelor de inițiativă, instituțiilor preșcolare, școlare, bibliotecilor, agenților economici, mass-media din raionul Rezina, care au fost receptivi la apelurile coordonatoarei regionale a Mişcării, implicându-se plenar în activitățile de voluntariat.

În cadrul galei „Festivalului Voluntarilor”, echipa rezineană de tineri „Bunătatea vindecă inimi” a fost desemnată cu locul întâi, trofeul festivalului şi titlul: „Cel mai activ grup de iniţiativă”.

Reporter “C”

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker