Evenimente

La Olişcani sportul e în cinste

Sportivii din satul Olişcani din nou învingători. La Campionatul raional de volei ei au obţinut Cupa raionului.

În primul weekend de decembrie, sportivii din raionul Şoldăneşti şi-au măsurat forţele în cadrul Campionatului raional de volei între bărbaţi. Evenimentul a avut loc în sala sportivă din incinta gimnaziului din satul Olişcani.

Potrivit lui Anatol Plaţânda, specialist la Direcţia raională Tineret, Cultură şi Sport Şoldăneşti, gazda a obţinut cele mai bune rezultate, învingând în clasament. Locul doi le-a revenit tinerilor din satul Cobâlea, iar locul trei – voleibaliştilor de la Şcoala sportivă din oraşul Şoldăneşti.

Natalia Rotari

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker