EvenimenteExtern

Rusia intenționează să livreze un lot de vaccin anti-COVID Sputnik-V în Moldova

Rusia intenționează să livreze un lot de vaccin anti-COVID Sputnik-V în Moldova.

Despre asta a anunțat secretara de stat a Ministerului Sănătății, Tatiana Zatîc, la o emisiunea TV.

Mai exact, Ministerul Sănătății din Republica Moldova a primit o scrisoare de la Ministerul de Externe privind livrarea vaccinului rusesc anti-COVID-19 la noi în țară, iar conducerea sistemului de sănătate a transmis informațiile necesare pentru înregistrarea vaccinului la noi în țară.

Noi am primit o notă verbală de la Ministerul de Externe referitor la posibilitatea furnizării unui lot vaccinuri din partea Rusiei. Am răspuns și informat despre cerințele pentru înregistrarea în țară”, a spus secretara de stat. 

Amintim că mai demult, Viorica Dumbrăveanu a declarat că Republica Moldova nu va importa vaccinuri anti-COVID care nu sunt acreditate de OMS. În prezent, vaccinul rusesc nu are certificatul necesar.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker