Politic

Navalny a fost condamnat la 3,5 ani de închisoare

Opozantul rus Alexei Navalny, a fost condamnat ieri, 2 februarie, la 3,5 ani de închisoare cu regim de executare.

Motivul condamnării fiind încălcarea regulilor perioadei de probă de mai mult de 50 de ori, conform cerințelor condițiilor de condamnare cu suspendare.

Parchetul a susținut poziția FSIN, în timp ce avocații politicianului au cerut să fie respinsă petiția serviciului. Imediat după condamnare, mii e tineri au ieșit în stradă să protesteze, fiind agresați fizic de forțele de ordine din Rusia.

Amintim că Navalny a fost reținut pe 17 ianuarie, iar după reținere acesta a postat o investigație despre averea lui Putin pe malul Mării Negre, construcție care ar fi costat peste un miliard de euro.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker