Politic

Platforma DA nu va vota Guvernul Gavrilița

Platforma DA nu va vota Guvernul Gavrilița.

Ieri, 1 februarie, Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat că nu va susține candidatura înaintată de Maia Sandu la funcția de prim-ministru, respectiv nu va vota Guvernul Gavrilița.

Anunțul a fost făcut de deputatul Dinu Plîngău într-o postare pe Facebook.

„Totul pentru popor! Luăm decizii doar pentru popor!” Dar cineva a întrebat poporul ce vrea? Platforma DA a decis să nu voteze Guvernul Gavrilița din mai multe motive și pentru a nu face figurație. Știu că există foarte multă confuzie la această temă.Voi ce credeți despre situația politică de astăzi? Vă provoc la o discuție cu argumente aici, iar mâine vom discuta și live la ora 12.00 pe pagina mea de Facebook”, a scris Plîngău într-o postare pe Facebook.

Amintim că și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat că nu va susține Guvernul Gavrilița.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker