EvenimenteOrheiRezina

Salvatorii şi pompierii au avut mult de lucru în Orhei și Rezina

 Săptămâna trecută pompierii și salvatorii DSE mun. Orhei au intervenit în mai multe cazuri de urgență în care s-au aflat cetățienii în raioanele Orhei, Telenești, Rezina, Șoldănești.  

 După cum a relatat pentru CUVÂNTUL ofițerul superior serviciul prevenție Diana Maxim, la 25 ianuarie salvatorii au participat la extragerea unei persoane blocate într-un subsol din str. 1 Mai or. Orhei.

Pe 28 ianuarie, angajații DSE au activat într-un regim mai sporit, deoarece ninsorile au complicat mult circulația în traficul rutier. Zeci de mașini au fost tractare de către salvatori în toate cele 4 raioane.

La Cișmea, Orhei pompierii au intervenit la lichidarea unui incendiu de locuință. Cazul a avut loc în seara zile de 30 ianuarie. Focul a izbucnit din cauza defectării lejencei, care avea mai multe fisuri, astfel s-a aprins așternutul și focul s-a răspândit pe o suprafață mai mare. Au ars toate bunurile din trei odăi. Victime omenești nu au fost înregistrate.

Dacă sunteți victime sau martori a unor situații de risc apelați numărul unic de urgență 112, mai reiterează sursa citată. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker