Evenimente

Meci între funcționarii şi primarii teleneşteni

Meciul tradițional dintre echipa primarilor din localitățile raionului Telenești și cea a funcționarilor de rang raional, care s-a desfăşurat duminică, s-a încheiat cu scorul strâns de 4:3.

”Am fost nevoiți să amânăm până acum meciul din cauza alegerilor prezidențiale, dar ne-am zic că nu trebuie să încălcăm tradiţia şi meciul se va juca pe orice timp”, ne-a spus Valeriu Lazarenco, jurist la CR Telenești, căpitanul echipei funcționarilor.

Ion Tulbure, căpitanul echipei primarilor a fost și mai explicit: ”Am demarcat aceste competiții acum patru ani, propunându-ne scopul să uităm de politică or, uneori partidele voiesc că ne contruntăm între noi şi după alegeri. Este o posibilitate de a ne afirma și a dovedi comunităților că, dacă reușim în sport, reușim și la îndeplinirea mandatului”- a opinat căpitanul echipei primarilor.

A învins prietenia, dar totuşi, funcționarii au marcat cu un gol mai mult.

După meci, la masa tradițională, participanții au decis ca dl Boris Burcă, ex-președintele raionului Telenești în perioada 2007-2014,  să fie ales președinte de onoare al Asociației de Fotbal a APL. Aurel Conea, unul din animatorii fotbalului la Telenești a fost de părere că astfel se pun bazele unei Asociații Regionale de Fotbal a APL din cele patru raioane ale regiunii Orhei.

”Competițiile la fotbal organizate în toamna anului trecut pentru cupa săptămânalului CUVÂNTUL au dovedit că asemenea întruniri prietenești trebuie să aibă continuare. Am putea să iniţiem un campionat al regiunii la fotbal sub egida aceluiaşi CUVÂNTUL”, a remarcat dl Conea.

În imagine: Ex-preşedintele raionului Teleneşti Boris Burcă (la stânga) rămâne a fi un mare susţinător al fotbalului.

 Ion Cernei        

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker