Politic

Maia Sandu va avea o vizită oficială la Paris săptămâna aceasta

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua o vizită oficială la Paris în perioada 3-4 februarie.

În cadrul vizitei sale oficiale, Maia Sandu va avea o întrevedere oficială cu președintele Franței, Emmanuel Macron și alți oficiali de rang înalt.

Conform Președinției, Sandu merge la Paris pentru „a da un nou impuls relațiilor politice, economice și culturale între R. Moldova și Franța”. 

În vizita oficială la Paris, alături de Maia Sandu va merge și: consiliera în domeniul politicii externe, Cristina Gherasimov, consiliera pentru comunicare publică, purtător de cuvânt, Sorina Ștefîrță, și șeful-adjunct al Serviciului Protecție și Pază de Stat, Vasile Popa.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker