EvenimenteOrhei

Un bărbat din Orhei a fost reținut pentru estorcare de bani

Un bărbat din raionul Orhei, în vârsta de 50 de ani, a fost reținut în dimineața zilei de ieri, 28 ianuarie, pentru estorcare de bani și aplicarea violenței fizice.

Potrivit IGP, bărbatul domiciliat în raionul Orhei, a pretins suma în valoare de 5000 de euro de la o femeie cu care a avut o relație amoroasă. Acesta a intimidat-o pe femeie din septembrie 2020, menționând că va aplica forța fizica asupra ei și familiei sale dacă aceasta nu va transfera banii în contul său.

Până în prezent, femeia a reușit să transfere în contul bărbatului 8000 de lei.

Ieri, 28 ianuarie, bărbatul a fost reținut și acum riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 10 ani.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker