Util

Horoscop 12 – 18 decembrie

Berbec: Luna Plină de miercuri riscă să agite apele în viața de familie. Nu-i exclus așadar să fii mai sensibil/ă săptămâna aceasta și să iei personal tot ceea ce vine din direcția celor dragi, dar mai ales a părinților. Încearcă să fii obiectiv/ă și să vezi că nimeni nu încearcă să-ți rănească sentimentele. Poate dacă ai gândi în felul acesta, s-ar mai elibera din tensiunea de acasă.

Taur: Luna Plină de miercuri se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că evoluția ta depinde, într-o mai mică sau mai mare măsură, de capacitatea ta de a trece peste unele evenimente mai puțin plăcute din copilărie sau experimentate în raport cu părinții. Oricare ar fi acestea, cert este că nu merită să le lași să te afecteze atât de mult. Caută să treci peste ele cumva. 

Gemeni: Luna Plină de miercuri se perfectează în zodia nașterii tale, motiv pentru care nivelul tău de energie ar putea fluctua considerabil săptămâna aceasta. Indicat ar fi să-ți direcționezi forțele către scopuri clare și lucrative. În caz contrar, există riscul să le disipezi și să nu realizezi nimic notabil. Dacă stresul atârnă greu pe umerii tăi zilele acestea, caută metode să te liniștești puțin.

Rac: Miercuri și joi, Luna se plimbă prin zodia nașterii tale, fapt pentru care se prefigurează niște zile în care atitudinea ta față de cei de lângă tine va fluctua destul de mult. Dacă unii te găsesc plăcut/ă în acele zile, pentru alții ai putea fi enervant/ă. Oricare ar fi impresia pe care le-o lași, cert este că nu ești indiferent/ă nimănui. Cu toate acestea, încearcă să nu le formezi o părere proastă.

Leu: Luna Plină de miercuri poate avea un efect revigorant pentru viața ta socială. Ai putea da de oameni noi care-ți împărtășesc viziunile și idealurile, fie în cercurile de persoane în care te învârți deja, fie pentru că pătrunzi tu în alte anturaje. Oricare ar fi situația, cert este că aveți multe să vă spuneți. Nu-i exclus  să contribuie la conturarea aspirațiilor tale.

Fecioara: Vineri și sâmbătă, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să suferi fie din prea multă atenție, fie din lipsa ei. Poate dacă ai încerca să fii tu propria-ți majoretă, lucrurile ar sta cu totul altfel. Nu întotdeauna se întâmplă ca cei din jur să-ți gâdile orgoliul atunci când ai tu nevoie. Caută să nu mai depinzi atât de mult de validarea lor. 

Balanţa: Din picina Lunii Pline de miercuri, s-ar putea tensiona lucrurile în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Încearcă să-ți dai seama care este cursa acestor posibile fricțiuni între voi, înlăturând-o cât se poate de repede. Poate dacă ai vorbi delicat despre doleanțele și nemulțumirile tale, ele ar proceda la fel, evitându-se astfel un conflict de proporții care l-ar putea afecta pe partener.

Scorpion: Luna Plină de miercuri se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede o săptămână în care nu lipsesc evenimentele cu impact emoțional destul de puternic. Atâta timp cât ești stăpân/ă pe tine însuți/ăți, vei face față cu brio avalanșei de trăiri care se întrevede în perioada aceasta. Încearcă doar să nu te pierzi cu firea și totul va fi bine.

Săgetător: Efectele Lunii Pline de miercuri se fac simțite și în zodia nașterii tale, fapt pentru care săptămâna aceasta se pot înregistra oscilații mari ale nivelului tău de energie. Dacă ai găsi un punct de echilibru, nu ai mai experimenta stări de hiperactivitate urmate de altele de letargie. Doar în felul acesta îți menții forțele pentru a face față programului plin pe care îl ai în zilele care urmează.  

Capricorn: Miercuri și joi, Luna se plimbă prin casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care ai putea simți că atmosfera dintre tine și partener se schimbă într-o mai mică sau mai mare măsură. Caută să-i acorzi mai multă atenție acestuia dacă este copleșit/ă de griji sau îi lipsește atenția. În felul acesta, se vor evita situațiile în care se simte neglijat. Este în puterea ta să le ții departe. 

Vărsător: Luna Plină de miercuri se manifestă în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn că cei/le implicați/te într-o relație vor fi recuceriți sau își vor seduce din nou partenerul, iar cei care se află în căutarea marii iubiri, o pot găsi acolo unde se așteaptă mai puțin. Vești bune pot apărea și în cazul acelora care încearcă să-și întemeieze  familie.

Peşti: Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății tale fizice. În aceste zile, este recomandabil ca nativii/ele acestui semn care suferă de boli cardiovasculare să fie mai atenți/te cu sănătatea lor, să evite activitățile mult prea solicitante din punct de vedere fizic, dar și  acele situații care riscă și îi afecteze prea mult la nivel emoțional. Se dorește să se menajeze.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker