Politic

Dodon, despre decizia PAS de a nu o vota pe Gavrilița: Propui, spui că-i tare maladeț, dar nu votezi?

Dodon, despre decizia PAS de a nu o vota pe Gavrilița: „Propui, spui că-i tare maladeț, dar nu votezi?

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, se arată indignat de decizia PAS de a nu o vota pe Natalia Gavrilița la funcția de premier, asta fiind unica cale de declanșare a alegerilor parlamentare.

„Ce înseamnă asta? Propui, spui că-i tare maladeț, dar nu votezi? Maia Sandu trebuie să zică doar „Deatâta” și o să fie clar. Ce înseamnă nu votați pentru că doriți alegeri anticipate? Păi atunci trebuia să nu-l înaintați pe acesta, ci pe cineva mai slab sau nu din echipă”, a a declarat Igor Dodon.

Totodată, acesta a vorbit și despre Natalia Gavrilița, menționând că ea este un profesionist și că în 2007 acesta a promovat-o în calitate de șef de departament în cadrul Ministerului Economiei și Comerțului.

„În anul 2007 am promovat-o în calitate de șef de departament în cadrul Ministerului Economiei și Comerțului pe Natalia Gavrilița. Atunci eram ministru. Dincolo de preferințele și lupta politică consider că doamna Gavriliță este un profesionist, altfel nu era să o i-au în echipă în 2007. În 2008 i-am propus și a condus Direcția politici din cadrul Guvernului Greceanîi„, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii sale.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker