Politic

Dodon, despre decizia PAS de a nu o vota pe Gavrilița: Propui, spui că-i tare maladeț, dar nu votezi?

Dodon, despre decizia PAS de a nu o vota pe Gavrilița: „Propui, spui că-i tare maladeț, dar nu votezi?

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, se arată indignat de decizia PAS de a nu o vota pe Natalia Gavrilița la funcția de premier, asta fiind unica cale de declanșare a alegerilor parlamentare.

„Ce înseamnă asta? Propui, spui că-i tare maladeț, dar nu votezi? Maia Sandu trebuie să zică doar „Deatâta” și o să fie clar. Ce înseamnă nu votați pentru că doriți alegeri anticipate? Păi atunci trebuia să nu-l înaintați pe acesta, ci pe cineva mai slab sau nu din echipă”, a a declarat Igor Dodon.

Totodată, acesta a vorbit și despre Natalia Gavrilița, menționând că ea este un profesionist și că în 2007 acesta a promovat-o în calitate de șef de departament în cadrul Ministerului Economiei și Comerțului.

„În anul 2007 am promovat-o în calitate de șef de departament în cadrul Ministerului Economiei și Comerțului pe Natalia Gavrilița. Atunci eram ministru. Dincolo de preferințele și lupta politică consider că doamna Gavriliță este un profesionist, altfel nu era să o i-au în echipă în 2007. În 2008 i-am propus și a condus Direcția politici din cadrul Guvernului Greceanîi„, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii sale.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker