EvenimenteOrhei

În timp ce oamenii din satul Jora de Jos stau blocați în zăpadă, Tauber afirmă că în Orhei lucrurile stau bine

În timp ce oamenii din satul Jora de Jos stau blocați în zăpadă, Tauber afirmă că în Orhei lucrurile stau bine.

După ce peste toată țara au căzut precipitații în formă de zăpadă și multe drumuri naționale au fost afectate de stratul gros de zăpadă, mai mulți internauți din raionul Orhei, satul Jora de Jos, au anunțat că au rămas blocați în nămeți.

Chiar dacă pe traseul Susleni – Jora sunt blocate mai mult de 20 de automobile, deputata Marina Tauber afirmă că „în Orhei lucrurile stau exact așa cum ar fi trebuit să arata peste tot în țară„, iar motivul principal pentru care mai multe porțiuni de drum încă nu au fost curățate este actualul președinte al țării și lipsa unui Guvern responsabil.

“Bucuria primei zăpezi e umbrită de starea drumurilor din țară, multe dintre care sunt deja impracticabile. Ar fi fost poate mult mai simplu dacă am fi avut un Guvern care cel puțin ar fi vrut să demonstreze că-i pasă de oameni. Sau un președinte care și-ar fi luat în serios funcția și ar fi propus demult un prim-ministru care să se apuce de lucru. Nu avem nici una, nici alta.

P. S. Între timp, la Orhei, lucrurile arată exact așa cum ar fi trebuit să arate peste tot în țară. Sunt pregătite peste 800 de tone material antiderapant care urmează să fie aruncate pe străzi, în caz de necesitate. De asemenea, nouă autospeciale curăță deja drumurile de nămeți, iar alte șase sunt gata să intervină în orice moment.”, a declarat Tauber într-o postare pe Facebook.

Anton Zabelinschi

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker