EvenimenteOrhei

Circulația pe porțiunea Peresecina – Orhei a fost sistată pe ambele sensuri

Circulația pe porțiunea Peresecina – Orhei a fost sistată pe ambele sensuri.

După ce iarna și-a intrat în drepturi pe deplin în această noapte, mai multe trasee naționale au fost blocate, iar circulația rutieră a fost sistată.

Porțiunea Peresecina-Orhei de asemenea a fost blocată pe ambele sensuri. Astfel, Poliția Republicii Moldova a venit cu un anunț: „La moment se sistează circulația CAMIOANELOR pe porțiunea Peresecina spre Orhei și invers, pentru a fi curățat traseul, apoi circulația va fi reluată treptat.

https://t.me/c/1400564557/408

Totodată, Administraţia de Stat a Drumurilor a venit cu următorul mesaj: „În noaptea din 27 spre 28 ianuarie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate temperaturi scăzute cu precipitații sub formă de ninsoare abundentă, starea părții carosabile fiind lunecoasă și înzăpezită. Astfel, pe drumurile publice naționale au fost efectuate lucrări de deszăpezire și combatere a lunecușului cu 274 de utilaje speciale și implicarea a 343 de muncitori rutieri.

În prezent, pe întreg teritoriul țării sunt întreprinse toate măsurile necesare pentru a asigura circulația rutieră în condiții de iarnă.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker