Evenimente

„Pod“ de acte false peste Prut

La Chişinău, un permis auto românesc nu costă mai mult de 100 de euro. Numai în două zile au fost prinşi trei basarabeni care intrau în România, mergând spre UE, cu acte false.

În 2020 s-au descoperit 76 de documente falsificate, doar la controalele de rutină, scrie newsweek.

Republica Moldova a devenit o „pepinieră“ bogată în documente false româneşti. Vecinii de peste Prut fac tot posibilul ca, ajunşi în Vest, să se poată folosi la maximum de cetăţenia românească, chiar dacă prin falsificarea documentelor.

În două zile, prin vama Sculeni, patru persoane au încercat să treacă documente false. Numai anul trecut, prin această vamă, zeci de persoane au încercat să strecoare zeci de documente falsificate, româneşti.

Concret, în anul 2020, poliţiştii de frontieră ieşeni au prins la Sculeni 73 de persoane care au încercat să treacă în Vest 76 de documente falsificate. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker