EvenimenteRezina

5 mașini sparte într-o noapte în Rezina

Cinci mașini parcate în două curți din orașul Rezina au fost sparte într-o singură noapte, transmite postul ELITA TV într-o postare în actualizare pe reţelele sociale. 

Contactată de redacția CUVÂNTUL, Ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău ne-a comunicat următoarele: „La data de 22 ianuarie curent, orele 06:15-10:50 polițiștii din Rezina au înregistrat 5 apeluri telefonice parvenite de la locuitorii din Rezina, care au comunicat că, la data de 22.01.2021, în curtea blocurilor de locuit amplasate pe str. 1 Mai a or. Rezina, au fost depistate câteva automobile cu parbrizele deteriorate.

La faţa locului polițiștii au stabilit că în perioada 21-22 ianuarie curent, persoane necunoscute au deteriorat parbrizul a 5 automobile care se aflau pe strada 1 Mai orașul Rezina. Iar dintr-un automobil a fost sustrasă o husă pentru telefon mobil și sticla de protecție. La momentul de față polițiștii întreprind toate măsurile pentru a depista persoanele care se fac vinovate în comiterea infracțiuni!

Poliția din Rezina investighează cazurile și atenționează cetățenii să parcheze autoturismele în locuri bine iluminate, să nu lase bani, acte și bunuri în salonul automobilului. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker