EvenimenteRezina

5 mașini sparte într-o noapte în Rezina

Cinci mașini parcate în două curți din orașul Rezina au fost sparte într-o singură noapte, transmite postul ELITA TV într-o postare în actualizare pe reţelele sociale. 

Contactată de redacția CUVÂNTUL, Ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău ne-a comunicat următoarele: „La data de 22 ianuarie curent, orele 06:15-10:50 polițiștii din Rezina au înregistrat 5 apeluri telefonice parvenite de la locuitorii din Rezina, care au comunicat că, la data de 22.01.2021, în curtea blocurilor de locuit amplasate pe str. 1 Mai a or. Rezina, au fost depistate câteva automobile cu parbrizele deteriorate.

La faţa locului polițiștii au stabilit că în perioada 21-22 ianuarie curent, persoane necunoscute au deteriorat parbrizul a 5 automobile care se aflau pe strada 1 Mai orașul Rezina. Iar dintr-un automobil a fost sustrasă o husă pentru telefon mobil și sticla de protecție. La momentul de față polițiștii întreprind toate măsurile pentru a depista persoanele care se fac vinovate în comiterea infracțiuni!

Poliția din Rezina investighează cazurile și atenționează cetățenii să parcheze autoturismele în locuri bine iluminate, să nu lase bani, acte și bunuri în salonul automobilului. 

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker