Politic

Usatîi: Maia Sandu urmează să comită o greșeală fatală. Guvernul înaintat de ea va fi votat

Usatîi: „Maia Sandu urmează să comită o greșeală fatală. Guvernul înaintat de ea va fi votat.”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4 că președinta Maia Sandu urmează să facă o greșeală fatală, și anume că Guvernul care va fi propus de ea, va fi votat.

„Dumneaei urmează să comită o greșeală fatală. Din toate scenariile care s-au discutat la ei, vor merge pe varianta de a înainta o persoană la funcția de prim-ministru, cu program, cu principii și valori. Asta este o capcană”

Totodată, Usatîi afirmă că candidatul propus de Sandu va fi votat dina a doua oară: „În bătaie de joc, din prima dată nu va fi votat acest guvern, dar a doua oară, vă asigur, că va fi votat, deoarece socialiștii și cei din „Pentru Moldova” și-au pus scopul ca alegerile parlamentare să nu fie organizate mai degrabă de luna octombrie 2021.

Amintim că Maia Sandu a anunțat că va veni săptămâna aceasta cu o soluție pentru depășirea crizei politice din țară.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker