EvenimenteTelenești

Frații moldoveni împușcați la Moscova, originari din Telenești

Frații moldoveni care au fost împușcați la Moscova chiar la ziua nunții unuia dintre ei, sunt originari din Telenești, satul Chițcanii Vechi.

Oamenii din localitate sunt șocați de cele întâmplate, menționând că au doar cuvinte de laudă pentru consătenii săi. OrheiTV a reușit să vorbească cu fratele și sora fraților împușcați.

VASILE CORDINEANU, frate: „Pentru mine, parcă sunt… permanent așteptăm să vină. Trebuie să vină la sărbători. Plini de viață. toată vremea erau veseli. Nici nu spuneau când vin acasă. Toată vremea ne făceau o surpriză”.

TATIANA CORDINEANU, sora: „Persoanele care au făcut chestia asta merită moartea. Moarte pentru moarte, atât. Asta e la moment. Nu au meritat persoanele acestea să aibă un așa final. Pentru mine ei încă sunt vii, nu realizez faptul că numai sunt”.

Amintim că cei doi frați au fost uciși sâmbăta trecută, într-un local din Moscova, chiar în ziua nunții unuia dintre ei.

Sursa
orheitv.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker