Politic

Socialistul care ar putea să-i ia locul lui Golovatiuc

În cazul în care Vladimir Golovotiuc va fi numit ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă, Partidul Socialiștilor vor avea un nou coleg în plen, și anume Grigorie Uzun.

Uzun figurează în lista electorală a PSRM drept deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei din 2017. Acesta are 34 de ani și este inginer de profesie.

Potrivit declarației de avere din 10 martie 2020, acesta este proprietarul unui apartament, procurat în 2009. Totodată, deține mai multe autoturisme. Mai exact, șase camioane „Kamaz” și două mașini Toyota, ultima fiind cumpărată la prețul de 1.441.250 lei în 2017, informează agora.md.

Faptul că Uzun ar putea ajunge în Parlament în locul lui Golovotiuc a fost confirmat și de liderul PSRM, Igor Dodon.

Vladimir Golovatiuc este deputat PSRM, doctor în științe economice, Președinte al Comisiei economie, buget și finanțe.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker