EvenimenteRezina

Teroarea din satul Cuizăuca. O bătrână a fost bătută și agresată sexual, iar un bărbat bătut crunt

Teroarea din satul Cuizăuca. O bătrână a fost bătută și agresată sexual.

Un cititor a sesizat redacţia săptămânalului CUVÂNTUL că în ultimul timp satul Cuizăuca este terorizat de un grup de tineri. Administraţia publică a satului nu vrea  să se implice în această problemă. Recent un locuitor al satului a fost strigat la poartă şi pe la spate lovit şi bătut crunt.

În noaptea spre 24 ianuarie 2021, o bătrână a fost atacată la ea în casă, fiind bătută cu bestialitate şi violată. Teroarea în sat continuă. Ce fac autorităţile, ce aşteaptă? Oare primăria, poliţia nu se simt obligate să intervenă în asemenea cazuri? 

 Solicitat să comenteze sesizarea, primarul Ion Ţurcan ne-a răspuns pe 26  ianuarie c.  “Primăria Cuizăuca nu dispune de detalii despre cazurile enunţate în scrisoare. Dacă deţineţi informaţii din surse demne de încredere rog să ne comunicaţi”.

Totodată, redacţia a intervenit cu aceeași solicitare către ofiţerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău, care ne-a comunicat următoarele: „O femeie din satul Cuizăuca, raionul Rezina, a anunțat oamenii legii că un individ necunoscut a intrat la ea în casă aproximativ pe la ora 5:00 și a încercat să  întrețină cu ea un raport sexual forțat.  Apoi a răscolit prin casă, însă fără a lua careva bunuri a plecat. Poliția întreprinde toate măsurile necesare pentru a identifica persoana.”

Cazul privind agresarea băbatului nu s-a adeverit. Colaboratorul poliției a discutat personal cu bărbatul nominalizat în sesizarea cititorului nostru, şi acela a negat că ar fi fost bătut, ne-a mai relatat dna Băetrău.

Anton Zabelinschi

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker