EvenimenteOrheiRezina

Un bărbat de 53 de ani a decedat într-un incendiu la Orhei


Un bărbat de 53 de ani a decedat într-un incendiu la Orhei.

În seara zilei de duminică, 24 ianuarie, în raionul Orhei, Peresecina, un bărbat a decedat după ce casa sa a fost cuprinsă de flăcări. Bărbatul avea 53 de ani, iar decesul a survenit în urma arsurilor primite, informează Direcția Situații Excepționale Orhei printr-un comunicat emis.

Totodată, în dimineața zilei de luni, 25 ianuarie, salvatorii din Rezina au depistat cadavrul unui bărbat de 30 de ani, care a mers la pescuit și nu s-a mai întors. Cadavrul bărbatului a fost extras din Nistru, informează radioorhei.info.

     

     

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker