EvenimenteExtern

Ucraina va primi un milion de doze de vaccin anti-COVID-19

Ucraina va primi un milion de doze de vaccin anti-COVID-19.

Anunțul a fost făcut de președintele ucrainean, Volodimir Zelensky, în cadrul unui briefing de presă, transmite Agerpres.

Astfel, cu un milion de doze de vaccin care vor fi livrate în curând, procesul de vaccinare în Ucraina va începe în luna februarie: „Primul milion de doze de vaccinuri produse de un important grup internaţional va fi livrat în viitorul apropiat. Vaccinarea va începe din februarie”, a declarat președintele ucrainean.

Populația Ucrainei numără peste 40 de milioane de oameni, iar in urma unui sondaj efectuat în țară, 55% din populația țării a declarat că este gata să se vaccineze contra COVID-19.

Până în prezent, Ucraina a înregistrat circa 1,2 milioane de cazuri de COVID-19.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker