EvenimenteRezina

O bătrână din Rezina, bătută și agresată sexual


Un individ a încercat să violeze o femeie de 86 de ani din raionul Rezina, satul Cuizăuca.

O femeie din satul Cuizăuca, raionul Rezina, a anunțat oamenii legii că un individ necunoscut a intrat la ea în casă și a încercat să o violeze, după care a fugit. Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de ieri, 24 ianuarie.

Contactată de CUVÂNTUL, ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău, a declarat că aproximativ pe la orele 05:00, în casă a pătruns o persoană necunoscută de gen masculin, care a agresat-o fizic pe femeie și fără acordul ei a încercat să întrețină un raport sexual forțat apoi a răscolit prin casă, însă fără a lua careva bunuri a plecat.

În prezent, poliția întreprinde toate măsurile necesare pentru a identifica persoana.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker