Politic

Pavel Filip: PDM a avut de suferit cel mai mult în acest Parlament


Pavel Filip: „PDM a avut de suferit cel mai mult în acest Parlament.”

În cadrul unui briefing de presă, liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, a declarat că PDM susține ideea organizării alegerilor anticipate, întrucât formațiunea loc politică a avut cel mai mult de suferit în acest Parlament.

„PDM împărtășește ideea organizării alegerilor anticipate, fiindcă suntem formațiunea politică care a avut de suferit cel mai mult în acest Parlament. De la noi au plecat cei mai mulți deputați”, a spus Filip. 

Totodată, liderul democraților a declarat că este necesar să ofere cetățenilor certitudinea că în stat există o echipă care lucrează și are grijă de problemele oamenilor.

„În orice caz, trebuie să oferim cetățenilor certitudinea că există o echipă în acest stat, care chiar și în această perioadă complicată, până la alegerile anticipate, se îngrijește de problemele lor”, a declarat acesta.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker