Social

Tată învinuit că şi-a ucis fiul

Un locuitor al raionului Teleneşti este învinuit de procurori că şi-a omorât fiul în vârstă de 15 ani.

Potrivit actului de învinuire, cazul a avut loc pe data de 11 iunie 2016. Individul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, la domiciliu, i-ar fi aplicat multiple lovituri cu un melesteu din lemn în regiunea capului fiului său minor, cauzându-i acestuia leziuni corporale, în urma cărora minorul a decedat.

 Ancheta a mai constatat că, în aceiaşi zi, după comiterea omorului, învinuitul a aplicat violenţă fizică asupra fostei sale soţii, mama copilului, cauzându-i acesteia comoţie cerebrală, echimoze şi edeme pe cap. Dânsa în acel moment nici nu cunoştea că fiul ei fusese ucis.

Expertiza psihiatrică a concluzionat că învinuitul a acţionat cu discernământ, fiind responsabil de faptele săvârşite.

Dosarul penal a fost expediat spre exami-nare instanţei de judecată. Dacă va fi găsit vinovat de cele incriminate, inculpatul, în vârstă de 48 de ani, riscă închisoare, atât pentru comiterea omorului săvârșit cu bună ştiinţă asupra unui minor, cât şi pentru violenţa în familie.

Actualmente, inculpatul se află în arest preventiv până la pronunţarea sentinţei.

Vasile Ciubotaru, procuror-şef al Procuraturii raionului Teleneşti

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker