Evenimente

Un mort şi doi răniţi într-o deflagraţie produsă la o fabrică din Orhei

O persoană a murit, iar altele două au fost rănite într-o explozie produsă la o fabrică de produse de tutungerie din Orhei. Ofiţera de presă a Inspectoratului de Poliţie Orhei, Diana Maxim, a declarat pentru IPN că cei trei bărbaţi testau o cisternă de acumulare a aerului comprimat când s-a produs deflagraţia.

Unul dintre ei, în vârstă de 43 de ani, a decedat. Altul, de 50 de ani, a fost transportat la spital, viaţa lui fiind în afara oricărui pericol, iar cel de al treilea bărbat, de 64 de ani, a refuzat spitalizarea.

Cazul a fost înregistrat ca accident de muncă. În privinţa iniţierii unei cauze penale urmează să se ia o decizie după ce Inspecţia de Stat a Muncii va prezenta un raport cu privire la investigarea desfăşurată, a comunicat Diana Maxim.

Solicitat de IPN, Dumitru Stăvilă, directorul Inspectoratului de Stat al Muncii, a declarat că urmează a fi stabilite circumstanţele în care s-a produs deflagraţia şi dacă cineva se face vinovat. Rezultatele vor fi cunoscute în 30 de zile.

De la începutul anului au fost înregistrate 22 de accidente de muncă, în care şi-au pierdut viaţa 25 de persoane. Totodată, au avut loc peste 30 de accidente de muncă grave.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker