Evenimente

Agricultorii, premiaţi pentru rezultatele obţinute

Ion Rusu din satul Cușmirca a fost desemnat ”Omul anului 2016 în agricultură” și i s-a înmânat Cupa raionului Șoldănești. Antreprenorul are în gestiunea sa inclusiv o fermă de porcine, care este una dintre puținele în teritoriu. Gospodarul a primit distincția în cadrul ceremoniei dedicate Zilei lucrătorului din agricultură, la care au participat reprezentanţi ai gospodăriilor agricole fruntaşe din raion.

Primii care au adresat felicitări agricultorilor au fost angajații Consiliului Raional. Andrei Muțuțchi, șeful Direcției Agricultură a trecut în revistă succesele și eșecurile înregistrate de principala ramură economică a raionului pe parcursul anului agricol curent.

I-a felicitat şi le-a mulţumit plugarilor pentru muncă şi Veceaslav Cernat, secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare. Dânsul a înmânat diplome de onoare din partea Guvernului unui grup de fruntaşi din raion: Nicolae Micu (Olișcani), Lilian Borușciuc (Dobrușa), Serghei Donțov și Vasile Belous (Alcedar), Ruslan Cojocari (Parcani), Vasile Nasu (Șoldănești).

Consiliul Raional a oferit premii bănești mai multor agenți economici. În total, pentru premierea producătorilor agricoli, administrația raionului a alocat 40 de mii de lei.

În imagine: Ion Rusu

Natalia Rotari

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker