Evenimente

Agricultorii, premiaţi pentru rezultatele obţinute

Ion Rusu din satul Cușmirca a fost desemnat ”Omul anului 2016 în agricultură” și i s-a înmânat Cupa raionului Șoldănești. Antreprenorul are în gestiunea sa inclusiv o fermă de porcine, care este una dintre puținele în teritoriu. Gospodarul a primit distincția în cadrul ceremoniei dedicate Zilei lucrătorului din agricultură, la care au participat reprezentanţi ai gospodăriilor agricole fruntaşe din raion.

Primii care au adresat felicitări agricultorilor au fost angajații Consiliului Raional. Andrei Muțuțchi, șeful Direcției Agricultură a trecut în revistă succesele și eșecurile înregistrate de principala ramură economică a raionului pe parcursul anului agricol curent.

I-a felicitat şi le-a mulţumit plugarilor pentru muncă şi Veceaslav Cernat, secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare. Dânsul a înmânat diplome de onoare din partea Guvernului unui grup de fruntaşi din raion: Nicolae Micu (Olișcani), Lilian Borușciuc (Dobrușa), Serghei Donțov și Vasile Belous (Alcedar), Ruslan Cojocari (Parcani), Vasile Nasu (Șoldănești).

Consiliul Raional a oferit premii bănești mai multor agenți economici. În total, pentru premierea producătorilor agricoli, administrația raionului a alocat 40 de mii de lei.

În imagine: Ion Rusu

Natalia Rotari

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker