OrheiRezinaSocial

Judecătoria Orhei a anulat companiei Tabimport licența de import a produselor de tutun


Judecătoria Orhei a anulat companiei Tabimport licența de import a produselor de tutun.

Compania „Tabimport SRL” din regiunea transnistreană, care a beneficiat de servicii de brokeraj de la compania fondată de Eleonora Rotari, soția consilierului orășenesc și raional PSRM de la Rezina, Valentin Rotari, a rămas fără licența de import a produselor de tutun.

Licența a fost anulată de Judecătoria Orhei la solicitarea Agenției Servicii Publice, solicitantul fiind Serviciul de Securitate și Informații.

Astfel, compania „Tabimport SRL” a rămas fără licență și a fost obligată să achite taxa de stat în valoare de 100 de lei.

Firma “Tabimport”, de rând cu „Almavis SRL”, la fel din stânga Nistrului, a intrat în atenția publicului în prima jumătate a anului 2020, fiind bănuite de importarea țigărilor de contrabandă în Republica Moldova, informează radioorhei.info.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker