Politic

Dodon, despre investigația lui Navalinîi: Așa investigații am mai văzut. Putin este cel mai puternic conducător ai Rusiei din ultimul secol

Dodon, despre investigația lui Navalinîi: „Așa investigații am mai văzut. Putin este cel mai puternic conducător ai Rusiei din ultimul secol.

În cadrul emisiunii sale, liderul PSRM, Igor Dodon, a vorbit și despre investigația lui Alexey Navalinîi despre palatul în care trăiește Vladimir Putin și despre schemele sale frauduloase.

Fostul președinte al Republicii Moldova a afirmat că investigația este una politică de care el a mai văzut, iar Vladimir Putin este cel mai puternic conducător ai Federației Ruse din ultimul secol.

Eu consider că Vladimir Putin este unul dintre cei mai puternici și cei mai eficienți conducătorii ai Federației Ruse din ultimul secol. Unii puteți să mă criticați sau nu, investigații de tipul acesta eu am văzut multe. Despre mine ați făcut investigații diferite anul trecut, mai ales în campania electorală și noi înțelegem cât costă toate aceste investigații.

Dar eu consider că Vladimir Putin pe care eu îl cunosc personal destul de bine este președintele Federației Ruse care a făcut unele lucruri extrem de importante pentru poporul său, a consolidat Rusia care a devenit din nou o forță geopolitică mondială nu doar regională ”, a declarat Dodon.


Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker