Evenimente

Vaccinarea ar putea începe în luna februarie?

Prima tranşă de vaccin anti-Covid, promisă Republicii Moldova de președintele României, Klaus Iohannis, ar putea ajunge la Chișinău chiar la finele acestei săptămâni, a declarat europarlamentarul Siegfried Mureșan în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR. 

România a avut două tipuri de vaccinuri. Un vaccin care trebuie păstrat la minus 70-80 de grade și acum a venit şi cel de-al doilea vaccin, de la „Moderna”, care poate fi stocat la temperaturi mai ridicate. Guvernul României este pregătit să doneze în următoarele zile, de îndată ce se vor finaliza formalitățile. Eu cred că primele doze de vaccin donat din partea Guvernului României vor veni chiar în această săptămână”, a declarat Mureșan.

Precizăm, că România va oferi până la 200 de mii de doze de vaccin anti-Covid pentru Republica Moldova.

Declarația a fost făcută de președintele României, Klaus Iohannis, în urma întrevederii cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, în 29 decembrie 2020. Acesta a precizat că la Chișinău va veni şi o echipă de specialiști români, care va ajuta medicii moldoveni.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker