Politic

Grigor: Un noi proiect politic se lansează în curând, suntem peste 30 de persoane

Grigor: Un noi proiect politic se lansează în curând, suntem peste 30 de persoane.

În cadrul emisiunii Politica de la TV8, analistul Ștefan Gligor a anunțat despre lansarea unui nou proiect politic la noi în țară. Acesta a menționat că proiectul numără peste 30 de oameni și doar o treime din ei își vor permite să iasă în public.

Totodată, analistul a declarat că proiectul este finanțat din bani proprii.

Suntem peste 30 de persoane, o mică parte, o treime își poate la moment permite să iasă în public, cei care au această posibilitate o vor face săptămâna viitoare, ceilalți care la moment nu sunt prezenți în țară sau au alte obligații care nu le permit să intre public în politică o vor face pe parcurs, ceea ce este important să noi, săptămâna viitoare, anunțăm viziunea noastră cu privire la cum dezvoltăm RM, ca model economic, ca justiție”, a menționat Gligor.


Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker