Politic

Șor obligat să-i plătească Maiei Sandu 50 mii de lei pentru defaimare

Ilan Șor ar putea fi obligat să-i plătească Maiei Sandu 50 mii de lei pentru defaimare și minciună.

Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a luat o decizie în acest sens. Totodată, decizia este cu drept de atac. Menționăm că Maia Sandu a solicitat în cererea sa despăgubiri de 200 de mii de lei, informează agora.md.

Instanța îl obligă pe Ilan Șor să dezmintă public minciuna că aș fi primit bani în plic. E doar una dintre minciunile folosite de oponenții mei politici în încercarea de a opri venirea la putere a unor politicieni care lucrează pentru popor, a declarat Maia Sandu.

Imediat după afișarea deciziei, Maia Sandu a declarat că va dona suma de 50 de mii de lei unei familii nevoiașe, dacă decizia primei instanțe va fi păstrată: Dacă decizia primei instanțe va fi păstrată, Ilan Șor va trebui să-mi plătească 50.000 de lei. Voi dona acești bani unor familii nevoiașe. Sunt banii cetățenilor”, a conchis Maia Sandu.

Amintim că 3 ani în urmă, în 2018, liderul Partidului Șor, Ilan Șor, a declarat că Maia Sandu este plătită lunar de Vlad Filat.

Foto: agora.md
Foto: agora.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker