Politic

Usatîi: Socialiștii planifică să ia sub control piața de medicamente din Moldova

Usatîi: Socialiștii planifică să ia sub control piața de medicamente din R. Moldova.

În cadrul unei emisiuni de la JurnalTV, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a venit cu mai multe acuzații în adresa socialiștilor, lui Vladimir Plahotniuc și deputatului Vladimir Andronache.

Acesta susține că aceștia pregătesc o schemă foarte murdară privind piața de medicamente din Republica Moldova și că totul ar avea o legătură directă cu legile cu privire la activitatea farmaceutică mobilă, care au fost votate recent în Parlament la miez de noapte.

Totodată, Usatîi a declarat că grupul planifică să cumpere una din cele mai mari rețele de farmacii din țară până la sfârșitul lunii.

„Socialiștii pregătesc să pună la cale o schemă foarte murdară de a lua sub control piața de medicamente din R. Moldova. Andronache s-a întâlnit deja de două ori în Istanbul cu Plahotniuc. L-au implicat și pe Șor.

Acest grup planifică până la sfârșitul lunii să cumpere una din cele mai mari rețele de farmacii din Moldova. Asta este legea de la miez de noapte cu farmaciile mobile. Ei vor să vândă medicamente aduse prin contrabandă. Ei au pregătit și unele acțiuni de șantaj din partea băncii”, a declarat Renato Usatîi.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker