Evenimente

“Talentul nu ia mită”

De Ziua Internaţională Anticorupţie, 9 decembrie, Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) a premiat câştigătorii concursului „Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini”. Competiția este parte a campaniei sociale „EU – pentru educaţie prin integritate” și are loc cu sprijinul proiectului „Consolidarea funcțiilor de prevenire și analiză a CNA”, implementat de Programul Națiunilor Unite (PNUD), cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

Potrivit unui comunicat mediatizat de CNA, concursul s-a desfăşurat în perioada 16 septembrie – 2 noiembrie, fiind prezentate peste 300 de lucrări semnate de elevii şi studenţii şcolilor şi colegiilor de arte din țară. În desenele lor, autorii şi-au expus propria viziune faţă de fenomenul corupţiei din Republica Moldova. Juriul a analizat şi desemnat 13 lucrări câștigătoare. Alţi 40 de copii s-au ales cu premii de consolare.

Astfel, câştigătoare ale Premiului Mare au fost desemnate inclusiv Antonela Iațco, Ana Vacarciuc, Ala Rudei, Iana Ceburciu, Adriana Cebotari, Ana-Maria Tatarenco – toate  dinȘoldănești, Gabriela Stroici şi Tatiana Seraciov din Telenești.

Desenele tinerilor s-au regăsit în 4000 de Calendare ale Integrităţii – 2017, care vor fi distribuite autorităţilor centrale şi locale, precum şi profesioniştilor din diferite domenii pentru cultivarea spiritului de toleranţă zero faţă de corupţie. Totodată, peste 50 de lucrări sunt expuse în galeria sediului Muzeului Național de Arte în perioada 9 – 23 decembrie.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker