Știri

Igor Dodon a fost infectat cu COVID-19 în timp ce efectua vizite prin țară

Igor Dodon a fost infectat cu COVID-19 în timp ce efectua vizite prin țară.

Fostul președinte a declarat că a fost infectat cu COVID-19, însă el nu a știut despre acest lucru, iar între timp, acesta a efectuat zeci de vizite cu oamenii din toate raioanele țării.

„Am anticorpi, ceea ce înseamnă că am avut Covid-19, dar fără simptome, absolut. Nu a fost niciun simptom, dar la ultimul test pe care l-am dat s-au depistat anticorpi ”, a spus Igor Dodon într-o emisiune TV.

Totodată, când moderatoarea emisiunii i-a zis că acesta a efectuat mai multe vizite în țară când era infectat, acesta i-a răspuns: „Vorbiți acum ca Maia Sandu. Eu am purtat mască și nu am avut niciun simptom.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker