Politic

Dodon: Alegătorii mei nu vor să votam un Guvern al Maiei Sandu

Igor Dodon: „Alegătorii mei nu vor să votam un Guvern al Maiei Sandu.”

După ce săptămâna aceasta Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu să desemneze de urgență un premier, ieri acesta a declarat că nu este necesar să votăm vreun candidat la funcția de premier, iar motivul este că alegătorii săi nu vor ca PSRM să voteze un Guvern al Maiei Sandu.

Declarațiile au fost făcute de liderul socialiștilor ieri, 20 ianuarie, în cadrul emisiunii Главный вопрос de la NTV Moldova.

„Nimeni nu poate da garanții că o candidatură sau alta nu va fi votată în funcția de premier. Dar dacă e o persoană competentă? Oricum, această decizie se ia la Consiliul Republican al PSRM. Părerea mea personală este că nu trebuie să votăm vreun candidat la funcția de premier. Eu știu că alegătorii mei nu vor să votam un Guvern al Maiei Sandu”, a declarat Dodon.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker