Evenimente

Amenzi mari pentru comercializarea veselei din plastic

Începând cu 01 ianuarie 2021 în R.Moldova,  conform unei legi votate acum doi ani, cu scopul de a stopa poluarea mediului cu deșeuri periculoase, este interzisă comercializarea tacâmurilor din plastic. 

Supravegherea respectării acestei legi a fost pusă şi în seama Poliţiei. 

Solicitat să relateze care este situaţia în domeniul respectiv în raionul Rezina, Petru Ursachi, şef-adjunct al Inspectoratului Raional al Poliţiei a spus că până la moment la întreprinderile de comerţ din teritoriu n-au fost depistate încălcări. 

 Iar Ludmila Grițco, şefă-adjunctă a SSP a inspectoratului a adăugat, că angajații poliției și ai subdiviziunii teritoriale Siguranța Alimentelor Rezina ţin permanent sub control unităţile comerciale în ce priveşte respectarea prevederilor acestei legi, remarcând că persoanele fizice care nu se vor conforma riscă amenzi de până la 4 500 de lei, iar persoanele juridice – de până la 12 000 de lei.

 Reporter “C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker