RezinaSocial

Constatări şi nedumeriri

Un cititor ne-a adresat pe Facebook următorul mesaj:

„Cu tot respectul, aş dori să fac publică o situaţie pe cât de stupidă, pe atât de reală, care denotă situaţia actuală în spitalele noastre, dar şi atitudinea umană a lucrătorilor medicali faţă de semenii noştri.

Întâmplător am intrat în Secţia morfo-patologică (morgă) a Spitalului raional din oraşul Şoldăneşti. Uşa era deschisă, nimeni din personal nu era la locul de muncă. Pe o masă se afla un cadavru acoperit cu un cearşaf, de care era prinsă o foaie cu datele acestuia. Am stat un timp, dar nimeni aşa şi nu a apărut. Halal de aşa sistem sanitar moldovenesc”, scrie cititorul nostru.

Imagine trimisă de autorul sesizării.

Solicitat să comenteze mesajul şi imaginea, Veaceslav Palii, directorul Spitalului raional Șoldănești, ne-a declarat:

– Nu pot răspunde concret și nici la critica din acest mesaj adusă, pentru că nu este clar când au fost făcute imaginile prezentate de autorul plângerii. Având o informație concretă, am putea stabili cine era la schimb în ziua respectivă și de ce lipsea de la locul de muncă. 

Trezește nedumerire și faptul că persoane străine au pătruns în interiorul instituției în condițiile în care era deschisă doar ușa centrală de la morgă, nu și ușa din sala unde se păstrează cadavrele celor decedați, aduse spre examinare…

Reporter „C”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker