Economie

Amnistia fiscală nu va avea efectul promis

Amnistia fiscală, propusă de către deputaţii din PDM, nu va da rezultate pentru economie şi va permite legalizarea capitalului acumulat ilegal de către un grup restrâns de persoane. Declaraţii în acest sens au fost făcute de către deputatul PLDM, Vadim Pistrinciuc, şi deputatul PSRM, Vladimir Ţurcan, în cadrul emisiunii „În PROfunzime” de la postul de televiziune „PRO TV Chişinău”, transmite IPN.

Potrivit lui Pistrinciuc, acest proiect de lege „este făcut pentru câţiva oameni ca să-şi legalizeze capitalurile”. Liberal-democratul a mai opinat că amnistia propusă de către democraţi nu va avea niciun efect pentru economie şi îi va defavoriza pe cetăţenii oneşti, care au achitat impozite pe parcursul anilor.

Şi Vladimir Ţurcan consideră că amnistia capitalurilor nu va avea efecte pentru economie. „Noi am încercat o astfel de amnistie în 2007 şi efectul a fost zero. Cel puţin, în 2007 existau nişte prevederi mai clare. Ar fi fost o variantă ca o condiţie pentru legalizarea banilor să fie investirea în economie, să fie create noi locuri de muncă”, a spus socialistul.

Deputații PDM şi PL nu au dat curs invitației de a participa la emisiune, anunță organizatorii. 

În imagine: Vadim Pistrinciuc. Foto infomoldova.net

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker