OrheiSocial

Tinerii din raionul Orhei sunt invitați să se înscrie la un proiect de educație

Tinerii din raionul Orhei sunt invitați să se înscrie la un proiect de educație.

Tinerii din raionul Orhei sunt așteptați să se înscrie la un concurs de educație pentru dezvoltarea abilităților în domeniile creative și producție de pe ambele părți ale Prutului.

Concursul se adresează locuitorilor din raionul Orhei cu vârsta până în 35 de ani și este organizat în parteneriat cu România și Uniunea Europeană. 

Beneficiarii concursului vor participa la un șir de evenimente precum: training-uri, activități practice, webinare, ateliere și schimb de informații. Participarea este absolut gratuită.

Perioada de înscriere este 20-29 ianuarie, iar dosarul poate fi depus pe adresa de e-mail: filantropia.crestina@yahoo.com. Detaliile complete pot fi accesate AICI.


Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker