EconomiePolitic

PSRM – subvenție de la stat în valoare de 8,4 milioane de lei

Partidele politice din Republica Moldova vor primi subvenții în valoare totală de 34 milioane 150 mii de lei. PSRM beneficiază de cea mai mare sumă din toate partidele politice.

Suma este alocată din bugetul de stat pentru anul 2021. De subvenții vor beneficia partidele politice care au participat în alegerile electorale organizate în țară în intervalul anilor 2019-2020.

De cele mai mari subvenții vor beneficia PSRM – 8,4 milioane de lei. Urmează PAS – cu 6,6 milioane de lei, PD – 6,5 milioane de lei, Platforma DA – 4,1 milioane de lei, Partidul Șor – 3 milioane de lei, Partidul Nostru – 2,1 milioane de lei etc.

Subvențiile alocate de la bugetul de stat vor fi virate, lunar, în conturile bancare deschise în acest scop de către partidele politice.

PSRM - subvenție de la stat în valoare de 8,4 milioane de lei


Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker