Util

Horoscop 19 – 25 decembrie

Berbec: Perioada dinaintea sărbătorilor vă surprinde pe tine și partener ușor tensionați. Cel mai probabil, nu-i vorba decât de oboseala acumulată de ceva vreme încoace și de stresul pregătirilor. În rest, se poate spune că te vei bucura de armonie și liniște în aceste zile, cu atât mai mult dacă le petreci în compania prietenilor. 

Taur: Miercuri și joi, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, trimițându-i aspecte tensionate lui Uranus din cea a subconștientului, motiv pentru care te-ai putea confrunta cu unele dezechilibre pe acest plan. Încearcă să reduci din factorii de stres, iar dacă acest lucru este mult prea dificil, caută să-ți păstrezi calmul. Doar așa organismul tău nu va avea de suferit. 

Gemeni: Sărbătorile de iarnă pe stil nou se prefigurează a fi mai mult decât reușite, mai ales dacă le petreci alături de persoana iubită, copii și prieteni. Unii dintre aceștia se întorc de peste hotare sau din localități în care s-au stabilit, ceea ce înseamnă că te vei bucura de mai mult timp în compania lor. Se anunță o atmosferă caldă și veselă în aceste zile. Bucură-te de ea.

Rac: Astrele nu pun presiune suplimentară pe sănătatea ta săptămâna aceasta, dar acest lucru nu înseamnă c-ar trebui să te culci pe-o ureche. Saturn n-are de gând să plece prea devreme din casa sănătății tale fizice, motiv pentru care organismul tău este încă slăbit, chiar dacă nu dă semne de fiecare dată. Gândește-te la acest aspect înainte de a curs activităților prea obositoare.

Leu: Miercuri și joi, ar fi indicat să eviți drumurile nenumărate din stânga în dreapta, precum și călătoriile pe distanțe prea mari întrucât oboseala pe care acestea ți-ar pricinui-o ar putea fi prea mare pentru organismul tău. Dacă vrei să te bucuri așa cum se cuvine de sărbătorile de iarnă, asigură-te că te îngrijești și de tine, nu numai de pregătirile pentru festivităţi. Ține numai de tine.

Fecioara: De luni încolo, Marte se mișcă prin casa partenerului din horoscopul tău general, indiciu cum că se animă atmosfera în viața de cuplu. Dacă aceasta devine una tensionată sau doar revine spontaneitatea pe acest plan, depinde doar de felul în care reușești să te folosești de energiile acestui amplasament planetar. Nu lăsa ca lucrurile să scape de sub control și va fi foarte bine. 

Balanţa: Zilele de miercuri și joi ar putea veni la pachet cu tensiuni în cuplu care se răsfrâng asupra atmosferei din familie. Acestea s-ar putea risipi până de sărbători, cel mai probabil de dragul copiilor și al rudelor apropiate cu care plănuiești să petreci Crăciunul pe stil nou. Indicat ar fi totuși ca nu ei să fie singurul motiv pentru care nu mai ești la cuțite cu cel drag. Învățați să vă apreciați din nou.

Scorpion: Cel mai probabil, sărbătorile de iarnă te surprind în mijlocul celor dragi, rememorând momente plăcute din trecut și oferindu-le cadourile mult visate. Îți face multă plăcere să faci pe gazda și să roiești în jurul lor, îngrijindu-te ca masa să fie una îmbelșugată, iar atmosfera să fie una cu adevărat de sărbătoare. Indicat ar fi totuși să te mai relaxezi pentru a te bucura și tu de ea.

Săgetător: De luni încolo, Marte tranzitează casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care se poate tensiona ușor atmosfera de acasă. Vestea bună este însă că ai parte de armonie și veselie de sărbători, cel mai probabil pentru că acestea te găsesc în compania prietenilor și a rudelor apropiate. Vor contribui mult la reușita Crăciunului din 25 decembrie și persoana iubită și copiii.  

Capricorn: Sărbătorile de iarnă ar fi bine să te găsească alături de prieteni și familie. Astrele preferă să nu spună mai multe despre cum se va derula Crăciunul acestui an pentru tine, dar fii sigur/ă că totul va fi așa cum ai visat dacă renunți să mai controlezi tot ce se întâmplă în jurul tău. Lasă lucrurile să mai meargă și de la sine dacă planurile tale bine puse la punct nu funcționează. 

Vărsător: De luni încolo, Marte tranzitează casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că banii ți-ar putea aluneca printre degete în perioada următoare. Ideal ar fi să-ți impui anumite limite cât privește costul cadourilor. În caz contrar, ți-ai putea depăși bugetul în încercarea de a le cumpăra tuturor ce-și doresc.

Peşti: Luni și marți, Luna tranzitează casa banilor și a bunurilor câștigate și/sau deținute în asociere cu partenerul de viață și/sau afaceri, semn că proporțiile listei de cumpărături pentru sărbători ar putea fi destul de copleșitoare pentru buzunarul tău. Dacă-ți organizezi bugetul atent, vei reuși să-i faci față chiar onorabil.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker