Evenimente

Siegfried Mureșan: Dozele de vaccin vor ajunge la Chișinău chiar în săptămâna aceasta

Siegfried Mureșan: Dozele de vaccin Moderna vor ajunge la Chișinău chiar în săptămâna aceasta.

Conform spuselor deputatului european, primele doze de vaccin care au fost donate țării noastre de către România vor putea ajunge în țară chiar săptămâna aceasta. Totuși, România va livra doze de vaccin Moderna, nu Pfizer.

Vezi și: Nemerenco: Toată Uniunea Europeană se vaccinează cu Pfizer, iar noi nu vrem să transpirăm și să muncim.

România are acces la vaccinul Pfizer, care trebuie stocat în condiții foarte stricte, la -80 de grade și acum a venit și cel de-al doilea vaccin de la Moderna, care poate fi stocat la temperaturi mai ridicate. Din acest vaccin, a cărui stocare este mai ușoară, Guvernul României este pregătit să doneze Republicii Moldova primele doze, de îndată ce se vor finaliza toate formalitățile. Cred că vor veni chiar în această săptămână”, a declarat Siegfried Mureșan în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova.

Amintim că în timpul vizitei sale oficiale la Chișinău, președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că România va dona Republicii Moldova 200 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19.


Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker