OrheiSocial

Pompierii și salvatorii din Orhei solicitați în multe situații excepționale

Pompierii și salvatorii din Orhei solicitați în multe situații excepționale.

Pompierii și salvatorii din Orhei au intervenit pe parcursul săptămânii trecute la lichidarea consecințelor a câtorva situații excepționale.

Potrivit unui comunicat al Direcției Situații Excepționale Orhei, la care se referă radioorhei.info, pompierii au intervenit la lichidarea incendiului la coșurile de fum dintr-o gospodărie din s. Braviceni și un caz similar în s. Teleșeu,. În ambele situații cauza izbuncirii incendiilor este nerespectarea regulelor de exploatare a sobelor și construcția greșită a coșurilor de fum.

 În altă zi, în Unitatea de pompieri și Salvatori Orhei a parvenit informația că arde un depozit în s. Lucașeuca. Ajunși la fața locului, pompierii au constat că în interiorul depozitului ardea gunoiul acumulat cu timpul. Focul a fost lichidat nefiind înregistrate distrugeri ale construcției și victime omenești.
 La 17 ianuarie localnicii din satul Jora au anunțat serviciul 112 despre faptul că pe suprafața apei râului Nistru un stol de lebede este prins în gheață. Ajungând la fața locului s-a constatat că lebedele nu se aflau în pericol, iar de intervenția salvatorilor nu a fost nevoie.

DSE Orhei reiterează că printr-un comportament responsabil, vă puteți salvati viața și bunurile.

Dacă sunteți victime sau martori ale unor situații de risc apelați numărul unic de urgență 112.


Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker