Politic

Usatîi: Sandu trebuie să desemneze un prim-ministru care nu va fi votat de PSRM și Șor

Usatîi: „Sandu trebuie să desemneze un prim-ministru care nu va fi votat de PSRM și Șor.”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a ieșit cu declarații după ce CC a numit inadmisbilă sesizarea deputaților PAS privind auto-dizolvarea Parlamentului. Acesta a menționat că decizia a fost una prognozabilă.

Totodată, Renato Usatîi, a venit cu recomandări pentru președinta țării, Maia Sandu, cu privire la declanșarea alegerilor anticipate.

Cred că imediat la întoarcerea dumneaiei de la Bruxelles, aceasta trebuie să aleagă una din două variante – prima să înainteze un candidat la funcția de prim-ministru dacă a rămas pe poziție că doar alegeri anticipate, dar după cum văd poziția PAS este anume asta. Pe mine m-au propus de două ori, nu au votat și avem alegeri anticipate în prima duminică din iunie. Dacă mai umblăm cu bocitul și cu alte situații, alegeri anticipate vom avea nu mai degrabă de luna octombrie, atunci când le vrea Dodon. Eu nu insist pe persoane mea, dacă doamna Sandu are pe altcineva care nu va fi votat – poftim, a declarat Usatîi.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker